28. 12. 2013.

❅Drugarstvo **2: "Ubutavanje" ❅



Dobar jutar ljudovi! ;D Kako ste mi! Ja sam --------------------  (niti srećna niti tužna)...
Juče smo se raspustili (JEJ), ali mi već nedostaju naj drugovi (nooooooooooo!).......
Da pređem na stvar! Svi vi ste (pretpostavljam) deo neke grupice ljudi, a da to i ne znate! Čak ti, dve tvoje BFF i još dva naj druga činite jednu "grupu", nesvesno! U tome nema ništa loše! Čak je i dobro.... Niko vas neće naterati da se družite da decom koja vam ne prijaju (npr. "uvlakačama", "pekmezima" isl...). Ipak, ako ste dobra osoba ili "popularni"  S V I  žele da se druže s vama! Nije to baš tako dobro.... Npr:
  1. Pričaš viceve sa svojom "grupicom" i odjednom dolazi jedna devojčica i počne da se smeje s vama i počne bez pitanja da priča neki svoj vic.. Uvrnuto.... Takođe i nepristojno!
  2. Dogovoriš se sa svojim BFF da ideš do grada. Prilazi vam neka devojčica (najverovatnje ona iz 1. primera) i pita vas da ide ona s vama... Kako da kažete ne? Uvrnuto.. Opet.
Ima ovih primera još mnogoo mnogooooooooooo........ Sigurno vam se to desilo već....  Kako to prekinuti? Jednostavno, reći istinu. Ali ne onu "Ubutavko, ne ubutavaj mi se  više!", nego nešto nežno, nice, sa emocijama..... Možete da počnete da je izbegavate, ali ja to ne preporučujem!
Nadam se da sam vam bar malo pomogla. Komentarišite šta želite u sledećem postu!


Nema komentara:

Objavi komentar

♡ Komentarišite! ♡